Mommy makeover

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

Mommy makeover

U weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn om na één of meerdere zwangerschappen de verandering van uw lichaam te accepteren. Tegenwoordig kunt u er voor zorgen dat uw lichaam dezelfde vorm terug kan krijgen. De naam zegt het al. Deze Mommy makeover pakt de gebieden aan waar de vrouwen na een zwangerschap het meest last van hebben. Denk hierbij aan de borsten en/of de buik. De oplossingen hiervoor kunnen bijvoorbeeld: buikwandcorrecties, borstliften en borstvergrotingen zijn.

Een mommy makeover zorgt ervoor dat u niet lekker in uw vel zit. Daarom willen we u bij NHC graag helpen om u weer mooi te laten voelen! Elk mens is bijzonder en u verdient het om te stralen. Kom daarom langs voor de intake en onze professionals adviseren u graag wat het meest geschikt is voor u.

Er zijn verschillende redenen om uw mommy makeover in Turkije te laten plaatsvinden. Niet alleen zal dit veel geld besparen, maar krijgt u de beste begeleiding van onze specialisten en zorgt u er na een tijdje voordat u weer lekker in uw vel zit. Dit zorgt voor de zelfverzekerdheid die u miste. Een mommy makeover in Turkije betekent ook dat u slechts 1 keer onder volledige narcose hoeft te gaan, in een van onze hoog aangeschreven ziekenhuizen. Niet alleen is dat beter voor uw lichaam, maar combineert u ook verschillende ingrepen tegelijk. Kies daarom voor NHC Clinic en zorg dat u weer kunt stralen. Ieder mens is mooi!

Abdominoplastie

Abdominoplastie is een andere benaming voor een hangbuik correctie. Veel vrouwen overwegen dit na een zwangerschap of wanneer ze schommelen met hun gewicht. Hierbij zal de overtollige huid waarbij er teveel vetweefsel aanwezig is worden ontnomen. Daarnaast zal er indien nodig de buikspieren worden aangespannen door de buikspieren uit te rekken. Bij deze ingreep zal er ook worden gecorrigeerd door middel van liposculptuur. Wilt u weer een strakke buik? Overweeg dan om een abdominoplastie te ondergaan. Neem contact op met een van onze professionals voor advies op maat. Bij NHC bent u in goede handen. Voor de duidelijkheid vermelden wij wat extra informatie over deze buikwandcorrectie.

Wat kan ik verwachten van de behandeling (abdominoplastie)?

Meestal wordt er een incisie gemaakt bij een abdominoplastie bij de bikinilijn. Deze ingreep duurt meestal rond de 2 uur en u moet zeker een dag of 2 verblijven in een door ons geregeld hoogwaardig ziekenhuis. Tijdens deze behandeling bent u volledig verdooft. De buik zal door middel van deze behandeling strakker en vlakker worden. Maar niet alleen uw buik zal worden aangepast, ook uw middel, heupen en uw buikwand. Er zal een klein litteken over kunnen blijven rond de navel en binnen uw bikinilijn.

Wanneer wordt een abdominoplastie afgeraden?

Er kunnen bij sommige personen infecties ontstaan in de wonden. Patiënten die roken, diabetes of overgewicht hebben lopen een hogere kans op deze wondinfecties. Na de operatie is het voor deze personen moeilijker om door te kunnen ademen. Ook de kans op een ontsteking in de longen wordt verhoogd. Ook kan de navel vaak na de operatie verplaatsen. De navel zal dus niet meer centraal liggen. Tevens moet u er rekening mee houden dat er na de operatie littekens ontstaan. Wij raden daarom ook aan om er alles aan te doen om het litteken optimaal te laten genezen. U kunt beter de eerste maand na de ingreep de zon vermijden. Bij NHC leggen wij u graag alles uit. Bent u van plan om een abdominoplastie te nemen? Plan dan direct een consult in en onze plastische chirurgen leggen u graag alles uit!

Buikwandcorrectie

Bent u van plan om een buikwandcorrectie te nemen? Dan bent u bij NHC Clinic aan het juiste adres. Houd er rekening mee dat u na de buikwandcorrectie 2 weken ongeschikt bent om te werken en dat u tot die tijd niet kunt sporten. Onze professionals zullen alle do’s en don’ts aangeven tijdens het consult. Plan daarom een consult in Nederland in en kom erachter wat het beste bij u past. U kunt voor een scherpe prijs een buikwandcorrectie terecht in een hoog aangeschreven ziekenhuis in Turkije.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.