Liposuctie

Bent u niet tevreden met de verhouding van uw lichaam? Of heeft u misschien last van storende vetophopingen waarvoor u zich schaamt? Dan is een liposuctie, ook wel liposculptuur, bij NHC Clinic in Istanbul iets voor u. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn wanneer u niet tevreden bent met uw lichaam, zeker wanneer opties zoals sporten niet lukken om hier vanaf te komen.

Over de behandeling

Liposuctie is een veel uitgevoerde behandeling om storende vetophopingen te verwijderen. Er kunnen onevenredige verhoudingen van vet op uw lichaam worden opgeslagen, dit ontstaat vaak door hormonale invloeden. Wanneer dit gebeurt, helpen oplossingen als sporten en diëten niet meer. Liposuctie kan u helpen om de gewenste verhouding en lichaamsbouw te krijgen.

Voor wie is liposuctie

Liposuctie is zowel voor mannen als voor vrouwen. We merken dat bij vrouwen het vet vooral voorkomt bij gebieden als de heupen, bovenbenen, buik en de bovenarmen. Bij mannen zijn dit vooral gebieden rond de buik en hals. Echter is het niet zo dat alleen op deze gebieden vetophopingen kunnen ontstaan. Ook op gebieden zoals billen, rug en de knieën kan dit voorkomen. U komt in aanmerking als u een BMI heeft tussen de 18 en de 30. Heeft u een BMI dat hoger is dan 30? Dan is dit bespreekbaar tijdens het gratis consult. U wordt onder andere gecontroleerd op uw bloeddruk en uw vetgehalte. Het is belangrijk dat u goed ingelicht wordt tijdens het consult. Bij NHC Clinic kunnen we liposuctie voor u realiseren door middel van moderne technieken, zonder hierbij uw weefsel te veel te beschadigen.

Buikvet weghalen

Liposuctie bij NHC Clinic in Istanbul is een goede manier om buikvet te verwijderen. Echter mag liposuctie niet gezien worden als een handige manier om snel kilo’s te verliezen. Uw lichaamsgewicht zal minder afnemen dan verwacht. Liposuctie is meer een behandeling om uw lichaamsvorm positief te veranderen. Liposuctie is dan ook bedoeld om de vetophopingen, die we hierboven hebben besproken, te verminderen om zo de gewenste lichaamsvorm te bereiken. Wanneer u de gewenste contouren wilt bereiken, zullen meerdere gebieden op uw lichaam behandeld worden. Wanneer u bijvoorbeeld alleen uw buikvet laat verwijderen, is uw buik meestal niet meer in verhouding met de rest van uw lichaam.

Waarom liposuctie in Turkije?

De liposuctie wordt uitgevoerd in een hoogwaardig ziekenhuis in Istanbul maar het eerste consult vindt plaats in Nederland. Een liposuctie is een veel voorkomende behandeling op het gebied van cosmetische behandelingen. Cosmetische behandelingen worden meestal niet door uw zorgverzekeraar vergoed en moeten hierdoor uit eigen zak worden betaald. In Turkije kunnen wij deze behandelingen tegen een betaalbare prijs aanbieden, terwijl deze nog steeds van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zal zijn.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.