Facelift

Heeft u last van een verslapte gezichtshuid of ziet u er vaak vermoeid uit? Dan zou een facelift in Istanbul een goede oplossing voor u kunnen zijn. Uw gezicht is immers één van de belangrijkste onderdelen van het lichaam. Een verzorgd gezicht is de weerspiegeling van uw persoonlijkheid en daarnaast een visitekaartje naar de rest van uw omgeving.

Facelift

Zoals u waarschijnlijk weet verandert uw gezicht naarmate u ouder wordt. De verandering ontstaat vooral door uw leeftijd, maar ook factoren zoals: een slechte voeding, onvoldoende slaap, slechte levensstijl en verzorging hebben hier invloed op. Wanneer u merkt dat er huidplooien ontstaan en uw huid begint te zakken, kunt u de optie overwegen om een facelift te nemen. Bij NHC Clinic Benelux beschikken we over hoog aangeschreven ziekenhuizen met professionele chirurgen die veel ervaring hebben op het gebied van plastische chirurgie waaronder facelifts. Wij leggen u er graag wat meer over uit.

Echter is een facelift niet beperkt tot deze gebieden maar is het ook mogelijk om oogleden, wenkbrauwen en het gebied rond de nek of hals bij deze behandeling mee te nemen. Wanneer u optimaal resultaat wilt behalen zijn er vaak meerdere behandelingen nodig zodat uw gezicht weer straalt en er jonger uitziet.

NHC Clinic biedt u behandelingen op maat. Wij zullen eerst met u in gesprek gaan en hierin zal duidelijk worden wat uw wensen zijn en wat voor oplossingen wij u kunnen bieden. Waar u wel op moeten letten is het feit dat een facelift geen invloed heeft op de kwaliteit van uw huid. Wanneer u bijvoorbeeld huidbeschadiging heeft opgelopen door de zon, raden wij aan om eventueel een huidbehandeling te nemen.

Halslift

Het kan ook voorkomen dat u last heeft van een verslapte huid rondom uw hals en uw kaaklijn. Dit kan ervoor dat u er ouder uitziet. Wij begrijpen dat u dit niet fijn kan vinden en daarom bieden wij ook een halslift aan bij NHC Clinic in Turkije. Bij een halslift zal de huid, de onderliggende spieren en het bindweefsel strakker worden getrokken. Door middel van deze behandeling zullen uw hals en kaak weer de jeugdige contouren terugkrijgen waardoor u, op de meest natuurlijke manier mogelijk, jonger lijkt.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.