Borstcorrectie

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Borstcorrectie

Veel vrouwen zijn niet tevreden over de vorm of grootte van hun borsten. Het kan zijn dat u zich hierdoor minder comfortabel voelt of dat u zich hiervoor schaamt. Het kan ook zijn dat u juist last heeft van te grote borsten, waardoor klachten als rug- en nekpijn voorkomen. Na een zwangerschap krijgen vrouwen vaak slappe en hangborsten. Ook kan dit voorkomen bij gewichtsverlies en veroudering. Dit kan het uw zelfbeeld flink aantasten. Of uw borsten nou te klein, te groot, ongelijk zijn of hangen, bij NHC Clinic in Turkije kunt op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier een borstcorrectie laten uitvoeren. Heeft u hier interesse in? Lees dan vooral verder en plan een consult in.

Borstvergroting

Wanneer u niet tevreden bent over de vorm of grootte van uw borsten, kunt u dit op een veilige manier laten veranderen. Door middel van een borstvergroting kunt u uw borsten een gewenste vorm en maat geven. De borstvergroting wordt uitgevoerd in een zeer goede ziekenhuis in Istanbul en zullen uw verwachtingen te boven gaan. NHC Clinic beschikt over de ESHR- en ISHRS-certificaten. Onze eigen artsen en specialisten werken nauw samen met de gezondheidsdiensten in Istanbul. Voordat u deze behandeling kunt doen, vindt er eerst een intakegesprek plaats in Nederland. Hierbij ontvangt u persoonlijke instructies, zodat u zich goed kunt voorbereiden op een veilige en succesvolle ingreep.

Borstlift

NHC Clinic biedt verschillende behandelingen aan op maat. Wanneer u wel tevreden bent over de omvang van uw borsten, maar deze niet stevig genoeg voor u zijn, raden we u aan om een borstlift te nemen. Vaak krijgen vrouwen slappe borsten na een zwangerschap of na gewichtsverlies en veroudering. De borstlift die wij uitvoeren in Istanbul, wordt ook wel mastopexie genoemd. Mastopexie is een behandeling die de borsten hun vorm en stevigheid terug geeft.

Waarom borstcorrectie in Turkije?

Een borstcorrectie is één van de populairste cosmetische behandelingen. Dit is niet voor niks. De behandeling geeft niet alleen uw borsten de gewenste vorm, maat en hun stevigheid terug, maar ook uw zelfvertrouwen. Hierdoor zult u zich beter en bovendien ook jonger voelen. Veel vrouwen kiezen dan ook om een borstvergroting of borstlift in Istanbul te doen. Vaak is dit vanwege de lage kosten van de behandeling. Cosmetische behandelingen worden meestal niet door uw zorgverzekeraar vergoed en moeten hierdoor uit eigen zak worden betaald. Onze behandelingen in Turkije zijn relatief goedkoper uit te voeren door lagere arbeidskosten ten opzichte van Nederlandse arbeidskosten.

NHC Clinic biedt verschillende cosmetische behandelingen op maat. Naast dat u gebruik kunt maken van deze behandelingen, bezoekt u ook het prachtige Istanbul. Istanbul is namelijk een prachtige stad om te bezoeken. U kunt de behandeling zien als een vakantie, waarbij u terugkomt als een zelfverzekerd persoon. Bent u al klaar voor uw borstcorrectie in Turkije? Plan direct een vrijblijvend consult in. Onze specialisten staan u graag te woord!

Borstcorrectie voor mannen

Uiteraard biedt NHC Clinic ook borstcorrecties voor mannen. Borstcorrecties voor mannen komen namelijk vaker voor dan u wellicht denkt. Wanneer er borstvorming bij mannen plaatsvindt, wordt er gesproken over gynaecomastie. Dit kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Meestal is dit de oorzaak van overmatig weefsel. Het kan echter ook het gevolg zijn van een te hoge oestrogeenproductie. Tot slot zijn er enkele gevallen waarbij de borstvorming door een combinatie van klier- en vetweefsel wordt veroorzaakt. Het resultaat van deze borstvormingen kunnen door sommige mannen als zeer storend worden ervaren. Een borstcorrectie kan voor deze mannen een goede oplossing zijn.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.