Bilvergroting

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Bilvergroting

Billen zijn één van de belangrijkste delen van het lichaam voor een vrouw en kunnen soms zelfs meer bepalend zijn dan hun borsten. Een vrouw kan al snel ontevreden zijn over de vorm, volume of strakheid van haar billen. Het is dan niet voor niks, dat veel vrouwen een verlangen hebben naar ronde, volle en strakke billen. Voor elke vrouw die niet tevreden is met haar billen, biedt NHC Clinic een goede oplossing: de bilcorrectie in Istanbul. Bent u geïnteresseerd in deze behandeling en wilt u hier graag meer informatie over? Lees dan vooral verder en kijk wat NHC Clinic voor u kunt betekenen.

Over de behandeling

Een bilcorrectie die wij uitvoeren in Istanbul, wordt vaak ook wel een billift genoemd. De behandeling is geschikt voor vrouwen die niet tevreden zijn met haar billen en graag meer volume willen. Ook is het mogelijk dat u graag de vorm van uw billen of de strakheid niet mooi vindt. Er zijn genoeg redenen mogelijk, waarom iemand graag een haar billen zou laten corrigeren. Misschien heeft u altijd al platte billen gehad en droomde u altijd al van mooi gevormde billen. Ook kan het zijn dat uw billen platter zijn geworden, naarmate u ouder bent geworden. Ook bij mensen die veel zijn afgevallen kan het voorkomen dat de billen de vorm verliezen.

Bij NHC Clinic hanteren wij een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een bilcorrectie in Istanbul. De voorwaarde is dat uw BMI tussen de 18 en 30 ligt. De meest natuurlijk manier om een bilvergroting uit te voeren is lipofilling. Bij deze behandeling wordt vet van uw eigen lichaam, in de billen getransplanteerd. Vaak wordt dit vet uit uw buik, heupen of benen gehaald. Tijdens deze behandeling bent u onder narcose.

Lipofilling billen

Naast de lipofilling behandeling voor uw billen, bezoekt u Istanbul en hierdoor is dit ook een goede gelegenheid om het prachtige Turkije te verkennen. Istanbul is namelijk een prachtige stad om te bezoeken. Zo beschikt het over enorm veel monumenten en cultuur. Er zijn dus vele bezienswaardigheden te vinden, waaronder vele musea, moskeeën en restaurants met traditionele Turkse keukens. Daarnaast is er nog veel te zien van het vroegere Constantinopel. Istanbul is onderverdeeld in twee verschillende delen, namelijk het Aziatische en Europese deel.

Bilcorrectie voor mannen

Bij NHC Clinic bieden wij uiteraard ook een bilvergroting of bilcorrectie voor mannen aan. U hoort dit niet vaak, maar dit soort behandelingen komen vaker voor dan u wellicht denkt. Wij raden u wel aan om vooraf even in gesprek te gaan met een van onze deskundige consulten. In dit gesprek zullen wij u alles uitleggen. Wat er bijvoorbeeld allemaal bij een bilcorrectie voor mannen komt kijken, en wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. NHC Clinic staat voor een persoonlijke en betrouwbare behandeling, tegen een betaalbare prijs.

Borstcorrectie voor mannen

Uiteraard biedt NHC Clinic ook borstcorrecties voor mannen. Borstcorrecties voor mannen komen namelijk vaker voor dan u wellicht denkt. Wanneer er borstvorming bij mannen plaatsvindt, wordt er gesproken over gynaecomastie. Dit kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Meestal is dit de oorzaak van overmatig weefsel. Het kan echter ook het gevolg zijn van een te hoge oestrogeenproductie. Tot slot zijn er enkele gevallen waarbij de borstvorming door een combinatie van klier- en vetweefsel wordt veroorzaakt. Het resultaat van deze borstvormingen kunnen door sommige mannen als zeer storend worden ervaren. Een borstcorrectie kan voor deze mannen een goede oplossing zijn.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.