Plastische Chirurgie

Bent u op zoek naar een cosmetische ingreep waarbij u uw lichaam mooier wilt maken? Met onze plastische chirurgie is dit mogelijk. U kunt kiezen voor een implantaat of een aangeboren lichamelijke afwijking laten corrigeren.

Plastische chirurgie

Heeft u het gevoel dat ondanks u uw lichaam goed verzorgd, er iets aan uw lichaam is wat beter kan? Hiervoor kunt u terecht bij NHC Clinic. Maar wat zijn nou echt de voordelen van plastische chirurgie en welke behandelingen bieden daar de oplossing voor? Bekijk ons overzicht met de mogelijkheden. Vele celebrities kiezen ervoor om hun lichaam aan te passen naar hun eigen smaak. Dus waarom u ook niet? Kom langs voor een gratis en een vrijblijvend consult.

Wat is plastische chirurgie?

Veel mensen denken bij plastische chirurgie voornamelijk aan implantaten in borsten of billen. Deze ingrepen zijn maar een klein gedeelte van wat plastische chirurgie daadwerkelijk inhoudt. Want een aangeboren lichamelijk afwijking, gezwel of brandwond kan door een chirurg worden verholpen. Het verschil zit hem in de cosmetische chirurgie en reconstructieve chirurgie. De namen zeggen het al een beetje. Cosmetische chirurgie of esthetische chirurgie genoemd, wordt ingezet voor klanten die zichzelf mooier willen maken op basis van hun visie op hun eigen uiterlijk. Denk hierbij aan borstvergrotingen of bilvergroting. Reconstructieve chirurgie is een ingreep waarbij (aangeboren) lichamelijke afwijkingen worden gecorrigeerd. Dit kan een aangeboren lichamelijke afwijking, brandwonden door bijvoorbeeld koffie of thee of vuurwerk, aangeboren huidgezwellen zoals moedervlekken of wijnvlekken, hangende borsten of hangend bovenooglid zijn. Deze afwijkingen zijn zeer vervelend en zijn goed te behandelen door NHC Clinic. De voordelen van plastische chirurgie is dat u na de behandeling

De behandelingen

Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde verandering aan uw lichaam, bieden wij diverse behandelingen aan. Onze behandelingen laten u weer stralen met zelfverzekerdheid. Wij bieden het volgende aan:

Borstcorrectie

Heeft u behoefte om een fysieke verandering aan te brengen aan uw borsten? Dit kan zowel cosmetisch als reconstructief. U kunt kiezen voor een borstcorrectie, een borstlifting, borstvergroting. Heeft u recent borstkanker gehad en wilt u graag weer zelfverzekerd stralen? Lees de voordelen voor borstvergroting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw borsten te verkleinen.

Bilvergroting

Verlangt u naar mooi gevormde billen, maar wilt niet teveel betalen? De laatste tijd is de aanvraag naar bilvergroting sterk gestegen. Daarom bieden wij onze bilvergroting of billift aan in Turkije. U zult direct verschil zien na de behandeling en u zult meer zelfverzekerder worden over uw lichaam. Er zijn diverse manieren om uw bil te liften of te vergroten. Lees meer over onze bilvergroting behandeling.

Mommy makeover

Zit u niet lekker in uw vel door slappe, opgerekte huid doordat u een of meerdere zwangerschappen heeft gehad? Met een mommy makeover krijgt u de gewenste vormen van uw lichaam weer terug. Lees meer over de voordelen van mommy makeover en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neuscorrectie

Bent u niet tevreden met de vorm van uw neus of heeft moeite met ademen via uw neus? Met de neuscorrectie bieden wij de oplossing naar de vorm van uw neus. Zowel het uiterlijk, als de functie van uw neus. Een slechte luchtdoorgang via uw neus kunnen nare gevolgen veroorzaken. Lees meer over de voordelen van een neuscorrectie.

Facelift

Wilt u uw gezicht net zo jong hebben, als u van binnen voelt? Met een cosmetische ingreep zullen uw rimpels en uw slappe huid verleden tijd zijn. Een facelift is zowel voor vrouwen als mannen. Iedereen verdient om met zelfvertrouwen het leven door te brengen. Een jong innerlijk wilt u ook uitstralen met uw uiterlijk. Het begint bij uw gezicht. Lees meer over onze facelift en wat wij voor u kunnen betekenen.

Liposuctie

Bent u onzeker over uw onevenredige verhouding aan vet op uw lichaam? Plastische chirurgie kent vele voordelen. Onder ander het weghalen van storende vetophopingen. Dit wordt ook wel liposuctie genoemd. Met liposuctie wordt uw eigen vet gebruikt om uw lichaam te contouren. Lees meer over de voordelen van liposuctie.

Plastische chirurgie in Turkije

Om het betaalbaar te maken, kiezen wij er bewust voor om plastische chirurgie in Turkije uit te voeren. Door de hoge kwaliteit van de behandelingen, zult u geen verschil merken met het eindresultaat. Het enige verschil dat u zult merken, zijn de totaalpakket prijzen die wij aanbieden. Het consultgesprek vindt plaats in Nederland. NCH Clinic zorgt ervoor dat elke patiënt goed geïnformeerd wordt, goede voorzorg krijgt en uiteraard een goede nazorg. De behandelingen vinden plaats in hoog aangeschreven ziekenhuizen in Istanbul. Tegelijkertijd verblijft u in een goed hotel.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.Q