Plastische chirurgie

Bent u op zoek naar een cosmetische ingreep waarbij u uw lichaam mooier wilt maken? Met onze plastische chirurgie is dit mogelijk.

Plastische chirurgie

Heeft u het gevoel dat ondanks u uw lichaam goed verzorgd, er iets aan uw lichaam is wat beter kan? Hiervoor kunt u terecht bij NHC Clinic. Maar wat zijn nou echt de voordelen van plastische chirurgie en welke behandelingen bieden daar de oplossing voor? Bekijk ons overzicht met de mogelijkheden. Vele celebrities kiezen ervoor om hun lichaam aan te passen naar hun eigen smaak. Dus waarom u ook niet? Kom langs voor een gratis en een vrijblijvend consult.

Wat is plastische chirurgie?

Veel mensen denken bij plastische chirurgie voornamelijk aan implantaten in borsten of billen. Deze ingrepen zijn maar een klein gedeelte van wat plastische chirurgie daadwerkelijk inhoudt. Want een aangeboren lichamelijk afwijking, gezwel of brandwond kan door een chirurg worden verholpen. Het verschil zit hem in de cosmetische chirurgie en reconstructieve chirurgie. De namen zeggen het al een beetje. Cosmetische chirurgie of esthetische chirurgie genoemd, wordt ingezet voor klanten die zichzelf mooier willen maken op basis van hun visie op hun eigen uiterlijk. Denk hierbij aan borstvergrotingen of bilvergroting. Reconstructieve chirurgie is een ingreep waarbij (aangeboren) lichamelijke afwijkingen worden gecorrigeerd. Dit kan een aangeboren lichamelijke afwijking, brandwonden door bijvoorbeeld koffie of thee of vuurwerk, aangeboren huidgezwellen zoals moedervlekken of wijnvlekken, hangende borsten of hangend bovenooglid zijn. Deze afwijkingen zijn zeer vervelend en zijn goed te behandelen door NHC Clinic. De voordelen van plastische chirurgie is dat u na de behandeling

Plastische chirurgie in Turkije

Om het betaalbaar te maken, kiezen wij er bewust voor om plastische chirurgie in Turkije uit te voeren. Door de hoge kwaliteit van de behandelingen, zult u geen verschil merken met het eindresultaat. Het enige verschil dat u zult merken, zijn de totaalpakket prijzen die wij aanbieden. Het consultgesprek vindt plaats in Nederland. NCH Clinic zorgt ervoor dat elke patiënt goed geïnformeerd wordt, goede voorzorg krijgt en uiteraard een goede nazorg. De behandelingen vinden plaats in hoog aangeschreven ziekenhuizen in Istanbul. Tegelijkertijd verblijft u in een goed hotel.

De behandelingen

Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde verandering aan uw lichaam, bieden wij diverse behandelingen aan. Onze behandelingen laten u weer stralen met zelfverzekerdheid. Wij bieden het volgende aan:

Onze behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Voelt u zich niet tevreden over uw borsten? Overweeg dan eens een borstcorrectie. Bij NHC Clinic kunt u terecht voor een borstvergroting, een borstlift, maar uiteraard ook een borstverkleining. Zelfs borstcorrecties voor mannen zijn mogelijk. Alle behandelingen bij NHC zijn uiteraard maatwerk.

Tegenwoordig verlangen veel vrouwen naar ronde, strakke, volle billen. Wanneer u echt niet tevreden bent met uw billen is een bilcorrectie wellicht een goede optie voor u. Lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over de bilcorrecties bij NHC Clinic.

Een zwangerschap kan uw lichaam enorm veranderen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u uw oude lichaam wellicht mist. De Mommy makeover verbeterd uw lichaam op de plekken waar u na uw zwangerschap het meeste last van heeft. Zoals bijvoorbeeld uw buik of borsten.

De vorm van uw neus bepaald voor een groot deel het uiterlijk van uw gezicht. Vindt u uw neus niet aantrekkelijk? Dan is een neuscorrectie wellicht wat voor u. Naast het verbeteren van uw uiterlijk kan een neuscorrectie ook goed zijn voor uw luchtwegen.

Uw gezicht is uw visitekaartje! Bent u niet tevreden met de verhoudingen van uw gezicht? Heeft u last van een slappegezichtshuid? Dan bent u voor een facelift bij NHC Clinic aan het juiste adres! Lees verder voor alle specifieke details.

Bent u ontevreden over uw figuur? De liposuctie behandeling wordt veel uitgevoerd en verwijderd uw storende vetophopingen. Dit haalt de onevenredige verhoudingen in uw lichaam weg en geeft u de gewenste lichaamsbouw.Q