Lichaamsbeharing

Kom meer te weten over lichaamshaartransplantatie

Lichaamsbeharing FUE

Haartransplantaties worden niet alleen verricht om de haargroei te stimuleren op het hoofd, maar ook voor de lichaamsbeharing. Lichaamshaar is wel anders dan het haar wat op uw hoofd groeit. Dit is vaak krullend, dunner en heeft een andere lengte. Vele mensen vragen zich af of het zin heeft om lichaamshaar te gebruiken bij een transplantatie naar bijvoorbeeld het hoofd of andersom. Het antwoord op deze vraag is: ‘ja’. Het lichaam dat wordt verplaatst zal uiteindelijk dezelfde structuur krijgen van dat deel van uw lijf. Stel dat u haren van een andere plek op uw lichaam zoals de borst verplaatst naar het hoofd, zal dit uiteindelijk de eigenschappen verkrijgen van regulier hoofdhaar. Bij NHC Clinic maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Maak gerust een afspraak voor een gratis consult en onze specialisten adviseren u graag!

Wat is FUE?

De afkorting FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Tijdens deze haartransplantatie wordt het met behulp van innovatieve technieken mogelijk om met een micro motor haarzakjes uit de krans van uw hoofd te oogsten op een gewenst deel van het lichaam. Na het uitvoeren van deze ingreep zult u natuurlijk moeten herstellen. Gelukkig is de herstelperiode van korte duur en worden er met behulp van de FUE techniek voor lichaamsbeharing mooie resultaten geboekt. Heeft u interesse in een FUE behandeling in Istanbul voor uw lichaamsbeharing? Neem contact op met NHC Clinic!

Zijn er nog andere methodes of technieken om een haartransplantatie uit te voeren?

Naast de FUE behandeling bestaat er ook een FUT methode. Deze methode bieden wij bij NHC Clinic niet aan, omdat er na de behandeling bijna altijd een groot litteken achterblijft. Dit komt omdat hierbij een stukje huid wordt weggenomen. Na de ingreep heeft dit litteken ook veel tijd nodig om te herstellen. Mocht u een kort kapsel hebben is dit afgeraden. Vandaar dat de FUE methode beter wordt ervaren. Er zijn ook ziekenhuizen die met een robot werken en ook zijn de Choi Pen en DHI alternatieve behandelingen.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Baardgroei komt bij de ene man meer voor als bij de ander. Veel mannen vinden het toch mooi om een volle baard en snor te hebben. Het voegt namelijk wat mannelijks toe op het gezicht. Bij NHC Clinic beschikken wij over veel wanneer het aankomt op baard- en snortransplantaties.

Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van het gezicht. Ze geven namelijk meer expressie bij het tonen van bepaalde emoties. Verder beschermen ze de ogen ook tegen zweet, stof en vuil. Vindt u uw wenkbrauwen te dun of zijn ze wellicht helemaal verdwenen? NHC Clinic lost dit voor u op!