Haaruitval

Kom meer te weten over haaruitval

Haaruitval

Wanneer u last begint te krijgen van haarverlies, is er helaas weinig wat u kunt doen om dit tegen te gaan. Toch snappen wij best dat het verliezen van uw hoofdhaar erg vervelend kan zijn. Bij mannen is bijvoorbeeld vaak te zien dat er inhammen beginnen te ontstaan aan de voorzijde van het hoofd, of dat ze haar verliezen bij de kruin. Bij het uitvallen van hoofdhaar denkt iedereen al snel dat het gaat om een mannenprobleem, toch komt haarverlies ook voor bij vrouwen. Ze worden dan niet persé kaal, maar de hoofdharen kunnen wel vele malen dunner worden, bijvoorbeeld op plekken als de scheiding. Zit u te denken om iets aan uw haarverlies te doen? Bij NHC Clinic in Turkije voeren wij haartransplantaties uit die boven uw verwachtingen uit zullen gaan. Onze missie en visie is om de nazorg en tevredenheid van de klanten zo goed mogelijk na te streven.

Een FUE haartransplantatie

Wanneer u bij ons uw haar laat implanteren in Turkije, maken wij gebruik van de FUE procedure (Follicular Unit Extraction). Er zijn veel voordelen bij een FUE haartransplantatie ten opzichte van de ouderwetse FUT (Follicular Unit Transplantation). Bij een FUT procedure wordt er namelijk een stuk huid met het haar weggehaald waardoor er een litteken zal achterblijven. Hier zult u echter geen last van hebben wanneer u uw haar laat inplanten volgens de FUE procedure. Hierbij worden namelijk de haarzakjes met een holle naald verwijderd en naar de kale plekken op uw hoofd verplaatst. Vervolgens zullen de haren van nature terug groeien op de geplaatste plekken. Uw eigen haren, en de getransplanteerde haarzakjes zullen na de behandeling eerst moeten herstellen. Na een aantal dagen zal de getransplanteerde haarwortel in de huid gehecht zijn. Het komt vaak voor dat de getransplanteerde haren in het begin nog zullen uitvallen door de “shock” waar de haarzakjes zich nog in bevinden. Dit hoort echter allemaal bij het herstelprocess, dus wees niet bang.

PRP behandeling

Heeft u last van de verdunning van uw haar? Dit kan met een simpele behandeling worden opgelost. Naast de haartransplantaties die wij in Turkije verzorgen, doen wij ook aan PRP behandelingen. PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Deze behandeling zorgt voor een hogere dosering aan eiwitten in uw bloed. Als dit op uw hoofd wordt toegepast zal het als gevolg hebben dat uw haarzakjes en aldus uw haren sterker worden. Het is een non-chirurgische behandeling waar niet al te veel bij komt kijken. Deze methode is dan ook enkel bedoeld om de haarzakjes te stimuleren. Bij onze kliniek in Turkije voeren wij vaak haartransplantaties uit die vervolgens gecombineerd wordt met een PRP behandeling. Dit heeft vaak positieve effecten op de geïmplanteerde haren.

Wanneer komt u niet in aanmerking voor een haartransplantatie?

90% van de kandidaten komt in aanmerking voor een haartransplantatie. Toch komt het voor dat wij kandidaten zo nu en dan moeten afwijzen omdat zij simpelweg niet geschikt zijn voor de behandeling. Wanneer iemand geen goede kwaliteit donormateriaal heeft, is de kans aanwezig dat de behandeling geen effect heeft. Om deze reden gaan wij vooraf altijd goed in gesprek met onze patiënten, om in te schatten wat wij voor diegene kunnen doen en het gewenste resultaat te leveren.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Baardgroei komt bij de ene man meer voor als bij de ander. Veel mannen vinden het toch mooi om een volle baard en snor te hebben. Het voegt namelijk wat mannelijks toe op het gezicht. Bij NHC Clinic beschikken wij over veel wanneer het aankomt op baard- en snortransplantaties.

Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van het gezicht. Ze geven namelijk meer expressie bij het tonen van bepaalde emoties. Verder beschermen ze de ogen ook tegen zweet, stof en vuil. Vindt u uw wenkbrauwen te dun of zijn ze wellicht helemaal verdwenen? NHC Clinic lost dit voor u op!