Baard & snor

Baardgroei komt bij de ene man meer voor als bij de ander. Veel mannen vinden het toch mooi om een volle baard en snor te hebben. Het voegt namelijk wat mannelijks toe op het gezicht. Bij NHC Clinic beschikken wij over veel wanneer het aankomt op baard- en snortransplantaties.

Veel mannen willen graag een volle en mooie baard. Het hebben van een volle baard en snor is voor veel mannen erg belangrijk, hierdoor voelen zij zich mannelijk. Toch is het hebben hiervan bij de meeste mannen niet het geval. Heeft u altijd al een volle baard en snor willen hebben? Dan kan een baard of een gezichtshaar-transplantatie in Turkije voor u een goede oplossing zijn. Bij NHC Clinic in Istanbul hebben wij veel ervaring met haartransplantaties waaronder ook baardtransplantatie.

 

Hoe werkt een baardtransplantatie?

Bij een baardtransplantatie wordt gebruikt gemaakt van donorhaar. Er wordt gebruik gemaakt van de methode genaamd FUE haartransplantatie. Net als bij de FUE-haartransplantatie worden uw haarzakjes met een dunne holle naald uit uw (achter)hoofd verwijderd en verplaatst naar de gewenste kale gebieden. Doordat uw eigen haarzakjes, ook wel grafts genoemd, worden geïmplanteerd, krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug. Bij deze behandeling hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen littekens zult krijgen. Na de behandeling zal het getransplanteerde haar eerst uitvallen. Daarna zal het haar groeien en na een periode van 9 tot 12 maanden zal het uiteindelijk resultaat zichtbaar zijn.

Bent u geschikt voor een baardtransplantatie?

Waarschijnlijk vraagt u zich af of u wel geschikt bent voor een baard of snor transplantatie. Daarom zullen we eerst vaststellen of u beschikt over voldoende donorhaar. Wanneer dit het geval is, bent u geschikt voor de baard transplantatie.

Belangrijkste redenen om een gezichtshaar-transplantatie te nemen

Waarom zou een baard of snor transplantatie laten uitvoeren in Turkije? Ten eerste is het mogelijk dat uw baard of snorhaar volledig ontbreekt. Erg vervelend natuurlijk, aangezien u hier zelf weinig tot geen invloed op heeft.

Ten tweede kan uw snor of baard gedeeltelijk ontbreken van nature of door een litteken. U moet er wel rekening mee houden dat de haren, wanneer deze worden geplaatst in een litteken, minder goed groeien.

Tot slot kan het zijn dat volheid van uw baard of snor niet naar wens is. Het komt bij vrijwel niemand voor dat de baardstreek overal even vol is. Deze behandeling kost minder geld in Turkije dan in West-Europese landen zoals Nederland. Dit maakt de behandelingen die wij aanbieden niet minder goed. In onze privékliniek in Istanbul hebben een team met professionals, die jarenlang ervaring hebben met baardtransplantaties

Over NHC Clinic Benelux

Voor baard & snor haartransplantaties bent u goed bij NHC Clinic Benelux. Zo zijn wij niet alleen te benadereren voor haartransplatanties, ook bieden wij huidbehandelingen, plastische chirurgie en cosmetische tandheelkunde aan.

NHC Clinic Benelux is een partner van NHC Clinic Istanbul. Onze specialisten en artsen samen nauw met de gezondheidsdiensten in Istanbul. Daarnaast  beschikken wij over de ESHRS-, ISHRS-certificaten en hebben wij onze eigen artsen en specialisten in dienst. Wij kiezen bewust ervoor om de haartransplantaties in het buitenland uit te voeren voor zowel vrouwen als mannen. Zo kunt u bij NHC Clinic ook terecht voor een cosmetische behandeling in Turkije, Spanje of Italië. In onze privé-kliniek zullen wij de non-esthetische behandelingen uitvoeren, omdat wij gebruik maken van professionele verdovingen. Voor chirurgische ingrepen worden uitgevoerd in hoog aangeschreven ziekenhuizen, omdat de patiënt onder narcose zal gaan.

Deze behandeling kent vele voordelen, maar kunnen ook vragen opleveren. U kunt bij ons een gratis consult aanvragen, zodat wij de vragen kunnen beantwoorden die u heeft. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn. Zo voorkomen wij dat uw wellicht een ander idee heeft over de voordelen van baard & snor haartransplantaties.

Wij bieden elke klant een totaalpakket voor een op maat gemaakte behandeling. Dit houdt in dat u in één pakket de voorzorg, een retourvlucht, de behandeling, verblijf in een zeer goed hotel dichtbij de kliniek en de nazorg zeer scherp geprijsd zult krijgen. U kunt ons pakket zien als een behandeling en vakantie in één. NHC Clinic Benelux staat voor 3 sterke kenmerken: “persoonlijk, betrouwbaar en betaalbaar”.

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van het gezicht. Ze geven namelijk meer expressie bij het tonen van bepaalde emoties. Verder beschermen ze de ogen ook tegen zweet, stof en vuil. Vindt u uw wenkbrauwen te dun of zijn ze wellicht helemaal verdwenen? NHC Clinic lost dit voor u op!

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie in Istanbul is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd.