Haartransplantatie

Heeft u last van haarverlies, verdund haar, bekijk dan nu onze nieuwste haartransplantatie technieken en welke haar behandeling bij van toepassing is.

Haaruitval

Heeft u er genoeg van om iedere keer uw haar te zien op de grond of na het douchen? Dit zijn vervelende kenmerken en het maakt u onbewust steeds onzekerder. Maar hoe komt haaruitval tot stand? Er spelen vele factoren die haaruitval stimuleren. Het meest voorkomende oorzaak van haaruitval is ouderdom. Haaruitval wordt ook vaak gestimuleerd door hoge werkdruk en stress. Hoogstwaarschijnlijk dat u dat ook ervaart. Er zijn vele oorzaken voor haaruitval, maar bij mannen is dit voornamelijk het probleem door DHT. Ook vrouwen kunnen haaruitval krijgen op een latere leeftijd. Wilt u meer te weten komen over haaruitval en wat de oplossingen daarvoor zijn? Lees dan meer over haaruitval op onze haaruitval pagina.

Model zonder haar

FUE haartransplantatie

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie in Istanbul is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd. Omdat wij werken met plaatselijke verdoving, zult u vrijwel geen pijn ervaren op uw hoofd tijdens de behandeling. FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Uw haarzakjes worden met een dunne holle naald uit uw (achter)hoofd verwijderd en verplaatst naar de gewenste kale gebieden op uw hoofd. Doordat uw eigen haarzakjes (ook wel grafts genoemd) worden geïmplanteerd, krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug. Bij deze behandeling hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen littekens zult krijgen. U krijgt uw natuurlijke haar weer terug door middel van de FUE haartransplantatie in de NHC haartransplantatie kliniek in Turkije. Geef uzelf een goede haartransplantatie tegen een betaalbare prijs cadeau. Zo krijgt u niet alleen uw haargroei maar ook uw zelfvertrouwen weer terug.

planning haartransplantatie

Platelet Rich Plasma (PRP)

Deze injectable behandeling voeren wij net als de mesotherapie zorgvuldig uit in onze privé-kliniek in Turkije. Platelet Rich Plasma, ook wel PRP genoemd, is plasma dat uit uw eigen bloed wordt gewonnen. Deze plasma heeft een hoge concentratie aan voedingsstoffen, om uw huid en haarzakjes weer een boost te geven. Ook deze huidbehandeling wordt met een naald in uw (hoofd)huid geïnjecteerd. Vaak wordt deze huid therapie gecombineerd met een haartransplantatie in Turkije. Wilt u weten wat het verschil is tussen PRP en mesotherapie? Lees dan onze pagina over PRP, waarin wij uitgebreid de huidbehandeling toelichten.

Onze behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie in Istanbul is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd.

Baardgroei komt bij de ene man meer voor als bij de ander. Veel mannen vinden het toch mooi om een volle baard en snor te hebben. Het voegt namelijk wat mannelijks toe op het gezicht. Bij NHC Clinic beschikken wij over veel wanneer het aankomt op baard- en snortransplantaties.

Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van het gezicht. Ze geven namelijk meer expressie bij het tonen van bepaalde emoties. Verder beschermen ze de ogen ook tegen zweet, stof en vuil. Vindt u uw wenkbrauwen te dun of zijn ze wellicht helemaal verdwenen? NHC Clinic lost dit voor u op!