Tanden bleken

Glimlachen en lachen worden gezien als tekenen van zelfverzekerdheid en geluk. Hoe meer we lachen en glimlachen, des te beter we ons voelen. Een zelfverzekerde glimlach is de manier om anderen aan te trekken en om indruk te maken. Voelt u zich wel eens ongemakkelijk door de kleur van uw tanden? Bij NHC Clinic kunnen we uw gebit weer een glans geven door uw tanden te bleken in Turkije bij ons nieuwe en moderne kliniek.

Waardoor verkleuren uw tanden?

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. Iedereen heeft van nature witte tanden. Toch kunnen bij sommige mensen de tanden iets geler zijn. Tanden verkleuren bijvoorbeeld wanneer u ouder wordt. Ook kunnen de tanden verkleuren wanneer u vaak koffie, thee, gekleurde dranken zoals cola en rode wijn drinkt of door het roken van sigaretten en sigaren.

Waarom uw tanden witten?

De tandverblekings procedure van NHC Clinic doet veel meer dan alleen maar het bleken van de tanden. Na het proces wordt het zelfvertrouwen gestimuleerd dankzij een grote glimlach die bereikt wordt na de behandeling. Het is dan ook zo dat de patiënten van NHC Clinic erg blij zijn met de resultaten wanneer zij hun tanden laten witten in Turkije.

Is het duur om uw tanden te witten in Turkije?

De kosten van tanden bleken in Turkije zijn vrij laag in vergelijking met West-Europese landen, zoals Nederland. Net als bij onze andere cosmetische tandheelkunde behandelingen, zoals het plaatsen van kronen en tandimplantaten, kunt u veel geld besparen op het witten van uw tanden in Turkije.

Doet het pijn om uw tanden te bleken?

Nee, het bleken van uw tanden wordt door de meesten niet als pijnlijk ervaren. Wel kan het zijn dat tijdens en na de behandeling uw tanden gevoelig aanvoelen. Dit duurt meestal niet lang en zal 24 uur na de behandeling zijn verdwenen.

Onze behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Tandimplantaten bieden een lange termijn oplossing voor ontbrekende tanden. Wij bieden betrouwbare behandelingen met als resultaat een stralend gebit met mooie protheses. Bent u geïnteresseerd of zou u meer willen weten over onze tandimplantaten? Kijk dan eens op onze tandimplantaten pagina

Wilt u graag een afgebroken tand repareren? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Wilt u graag mooie witte tanden? Dan kunnen facings iets voor u zijn. Onze specialisten bij NHC Clinic hebben veel ervaring hiermee en zullen uw gebit weer laten stralen.

Een kroon is het bovenste gedeelte van uw tand, dit deel is een stuk kleiner dan het niet zichtbare gedeelte van de tand (de wortel). Bent u geïnteresseerd of zou u meer willen weten over onze tandenbleekbehandelingen? Kijk dan eens op onze tandenbleek pagina.