Cosmetische Tandheelkunde

Bent u niet tevreden met uw tanden of kiezen? U kunt bij NHC Clinic Benelux kiezen uit diverse behandelingen om uw tanden weer te laten stralen. Want een lach op de dag, is het leven een stuk mooier. Bekijk welke behandeling bij u past.

Tandimplantaten

Voor tandimplantaten wordt gekozen als u door een bepaalde reden uw tand of kies bent verloren. Dit kan natuurlijk door verschillende redenen komen, zo kunt u bijvoorbeeld een ongeluk hebben gehad of heeft u uw gebit misschien niet optimaal verzorgd. Een tandimplantaat is een kunstmatige vervanging van uw tand. Uw eigen tanden en kiezen hebben wortels die in uw kaakbot vastzitten. Implantaten zijn kunstwortels en deze worden ter vervanging van de natuurlijke wortels in de kaak geplaatst. Zo een implantaat wordt door middel van een titanium schroefje ingebracht. Dit schroefje is gemaakt van titanium, omdat dit een stof is dat niet door het menselijk lichaam wordt afgestoten. Het voordeel van een tandimplantaat is dat ze alleen het stukje aanpakken, waar het probleem daadwerkelijk zit en de nabij gelegen tanden ongedeerd blijven.

Tanden bleken

Naast al deze cosmetische tandheelkundige ingrepen kunt u bij NHC Clinic zelfs uw tanden laten bleken. Het laten bleken van tanden is tegenwoordig erg populair. Als uw gebit al mooi recht staat, maar u uw tanden nog wat witter wilt hebben, dan is dit de ideale oplossing. Bij onze privé-kliniek gaan onze gecertificeerde artsen enkel professioneel en veilig te werk. Het bleken van uw tanden is dus geheel pijnloos, het kan wel zijn dat uw tanden na de behandeling even gevoelig zijn, maar dit is na 24 uur verdwenen. De behandeling is in vergelijking met West-Europese landen goedkoop, maar dit neemt niet weg dat onze behandelingen op een veilige en vertrouwde manier met topkwaliteit apparaten worden uitgevoerd.

Facings

Voor facings kunt u kiezen als u graag een mooi, wit gebit wilt of wanneer er een stukje van uw tand is afgebroken en u dit wilt verbergen. Een facing is een laagje vulmateriaal in de kleur van tanden. Onze professionals gebruiken dit materiaal om de vorm of de kleur van uw tanden aan te passen. Denk hierbij aan spleetjes tussen tanden opvullen. Maar ook afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden maskeren en bruine of gele tanden weer wit maken. Bij NHC Clinic beschikken wij over porseleinen facings, maar ook over facings van composiet. Het verschil zit hem in de houdbaarheidsdatum. Facings van composiet gaan ongeveer 5 tot 10 jaar mee en facings van porselein gaan ongeveer 15 tot 20 jaar mee, dit komt doordat porselein een duurzamer materiaal is van betere kwaliteit. Uiteraard moet u uw facings goed blijven verzorgen om hier optimaal van te kunnen genieten.

Kronen

Kronen worden gebruikt voor over uw tand heen, meestal is dit na het verliezen van een stukje van de tand. Een kroon dient dus ter vervanging van de eigen tand of kies. Er zijn verschillende soorten kronen, namelijk van metaal, van porselein of een combinatie van metaal en porselein. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een porseleinen kroon, dit is omdat dit erg natuurlijk oogt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de kroon goed bij de rest van uw gebit past. Voor een metalen kroon wordt meestal gekozen als het om een kies gaat. Een metalen kroon heeft namelijk een zilver- of goudkleurig laagje en omdat dit best opvallend is en onnatuurlijk oogt, is dit voor achter in uw mond geschikt.

Onze behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Tandimplantaten bieden een lange termijn oplossing voor ontbrekende tanden. Wij bieden betrouwbare behandelingen met als resultaat een stralend gebit met mooie protheses. Bent u geïnteresseerd of zou u meer willen weten over onze tandimplantaten? Kijk dan eens op onze tandimplantaten pagina

Voelt u zich wel eens ongemakkelijk door de kleur van uw tanden? Bij NHC Clinic kunnen we uw gebit weer een glans geven door uw tanden te bleken. Bent u geïnteresseerd of zou u meer willen weten over onze tandenbleekbehandelingen? Kijk dan eens op onze tandenbleek pagina.

Wilt u graag een afgebroken tand repareren? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Wilt u graag mooie witte tanden? Dan kunnen facings iets voor u zijn. Onze specialisten bij NHC Clinic hebben veel ervaring hiermee en zullen uw gebit weer laten stralen.

Een kroon is het bovenste gedeelte van uw tand, dit deel is een stuk kleiner dan het niet zichtbare gedeelte van de tand (de wortel). Bent u geïnteresseerd of zou u meer willen weten over onze tandenbleekbehandelingen? Kijk dan eens op onze tandenbleek pagina.