Mesotherapie

De mesotherapie behandeling kan op twee manieren worden toegepast, namelijk voor uw haar of huid.

Wat is een mesotherapie behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van diverse gezonde mineralen, aminozuren en antioxidanten, deze stoffen zijn ook terug te vinden uw eigen lichaam. Hierdoor zijn de stoffen niet gevaarlijk voor uw lichaam. Door middel van zeer fijne naalden die dicht op elkaar staan, worden de stoffen in uw huid aangebracht. De combinatie van diverse mineralen en zuren stimuleert de huid goed om te herstellen. De mesotherapie behandeling zal ongeveer 20 minuten duren in onze privé-kliniek. Ondanks het feit dat de naalden zeer fijn en dicht op elkaar staan, is de behandeling niet geheel pijnloos. Wij horen van klanten dat behandeling goed te verdragen is, maar vreemd aanvoelt.

Professionele handelingen

Het fijne aan deze huid behandeling, is dat er geen cosmetische ingreep voor nodig is. U zult dus geen ziekenhuis hoeven bezoeken en onder narcose gaan. NHC Clinic Benelux heeft een zeer luxe en professionele privé-kliniek. De mesotherapie behandelingen voor uw huid worden voornamelijk uitgevoerd in het mooie Turkije. De behandeling is in vergelijking met Nederland goedkoper, waarbij er professionele handelingen worden uitgevoerd door professionals met meer dan 10 jaar ervaring.

Hoe gaat de therapie in zijn werk?

Met de fijne mini naalden wordt uw huid gestimuleerd met de zeer fijne stoffen, die uw huid weer een boost geeft. U heeft keuze om natuurlijke stimulerende stoffen te laten injecteren of een PRP-behandeling uit te voeren. De behandeling met natuurlijke stimulerende mineralen is een van het meest gebruikte non-esthetische ingreep om de huid weer strakker te krijgen. Bij onze mesotherapie behandeling in onze privé-kliniek in Istanbul, Nederland, Spanje en Italië is het ook mogelijk om PRP te gebruiken. Hierbij worden uw eigen bloedcellen gebruikt om uw huid te herstellen. De plasmacellen worden uit uw bloed gehaald en verder ontwikkelt naar een plasma dat geïnjecteerd kan worden in uw (hoofd)huid.

Het verschil tussen de mesotherapie behandeling en de PRP behandeling

Bij NHC Clinic Benelux bieden wij zowel de PRP als de mesotherapie behandeling aan in onze privé-kliniek in Istanbul. Bij een PRP behandeling wordt er een bloedmonster afgenomen bij de patiënt. Vervolgens wordt uit het bloed, een percentage plasma gewonnen om dit vervolgens te injecteren in de (hoofd)huid. Bij mesotherapie worden natuurlijke stoffen in uw huid geïnjecteerd met kleine fijne naalden in onze privé-kliniek in Turkije. Deze stoffen worden niet gewonnen uit uw eigen bloed, maar deze natuurlijke stoffen bevinden zich wel al in uw lichaam.

Wanneer zijn een mesotherapie behandeling en een PRP behandeling van toepassing?

Huid wat er futloos uitziet en aanvoelt, kan worden behandeld met een mesotherapie of een PRP behandeling. Maar wanneer is welke behandeling het meest effectief? Voor zowel mannen als vrouwen wordt op een bepaalde leeftijd, een desbetreffende behandeling aanbevolen. De stofwisseling werkt namelijk anders voor de mannen en vrouwen op verschillende leeftijden. Zo wordt er een behandeling bijvoorbeeld aanbevolen aan vrouwen boven de 45 jaar, die de overgang hebben, om PRP te gebruiken. Deze doelgroep kampt veel haaruitval na de overgang. Met de PRP behandeling wordt het haar versterkt met de plasma uit hun eigen bloed. Voor de mannen boven de 50 jaar wordt er mesotherapie aangeraden. Omdat extra natuurlijke stoffen in de huid wordt geïnjecteerd. Bij de PRP behandeling is er namelijk een kans dat er niet genoeg plasma vrijkomt uit het bloed. Na 50 jaar is er een grote kans dat het uitgevallen haar, niet meer terugkomt. De PRP behandeling is wel van toepassing bij mannen jonger dan 50 jaar. Een korte samenvatting: Voor vrouwen boven de 45 jaar wordt er PRP aanbevolen, vrouwen onder de 45 zijn beide behandelingen mogelijk, mannen boven de 50 jaar wordt er mesotherapie aanbevolen en mannen jonger dan 50 jaar wordt er ook PRP aanbevolen.

Voordelen mesotherapie

Dit zijn de voordelen van de mesotherapie behandelingen die wij uitvoeren in Turkije voor uw gezicht:

 • – Rimpels onder uw ogen zullen verminderen
 • – Rimpels rond of op uw kaaklijn worden strakker
 • – Rimpels rond de mond zullen frisser uitzien
 • – U zult een zuivere huid krijgen
 • – De huid op uw gelaat wordt strakker
 • – U kunt hiermee huidveroudering voorkomen
 • – U krijgt een jongere huid
 • – Acne plekken worden verminderd

En dit zijn de voordelen van mesotherapie behandelingen voor uw hoofdhuid:

 • – Het versoepelt uw hoofdhuid
 • – Uw hoofdhuid houdt vocht vast
 • – Uw stofwisseling wordt bevorderd
 • – De hoofdhuid wordt elastischer

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Heeft u altijd al gedroomd van vollere lippen? Of vindt u misschien dat uw gezicht een wat jongere uitstraling verdient? Dan kan een filler behandeling een goede optie voor u zijn. NHC Clinic biedt een non-cosmetische behandelingen op maat. Vind hier meer informatie.

Veel mensen weten tegenwoordig wel wat botox is, maar hebben geen idee wat botox eigenlijk inhoud. Bij NHC Clinic leggen we dit graag aan u uit. Botox is eigenlijk een neurotoxisch substantie. Dit wordt ook wel in de botulinetoxine genoemd in de medische wereld. Bij cosmetische ingrepen wordt botox vaak gebruikt bij de zogenaamde botoxbehandeling.

PRP

Heeft u last van verdund haar en is hierdoor uw hoofdhuid sneller zichtbaar? Met onze PRP behandeling kunt u uw probleem verhelpen. Herkent u deze situatie en bent u geïnteresseerd in de behandeling? Kijk dan vooral eens op onze PRP pagina.