Fillers

De fillers die wij aanbieden geven volume aan het gezicht of de lippen en laten rimpels verdwijnen, waardoor uw gezicht een jongere uitstraling krijgt.

Over de behandeling

Het klinkt misschien heel simpel maar zijn fillers nou precies? Fillers zijn injectables. Deze injectables gebruiken wij om de huid of uw lippen op te vullen. Het is een gel dat wij in uw huid zullen injecteren, waarna uw huid de filler langzamerhand zult opnemen. Daarnaast stimuleren sommige fillers zelfs de collageen aanmaak. Fillers zijn geschikt voor verschillende delen van het gezicht en worden vaak gebruikt bij de lippen, rimpels en wangen voor een mooi en vol effect. U kunt dus kiezen voor een lip filler en/of huid fillers. Niet te verwarren met de term botox. Botox heeft een andere werking ten opzichte van fillers. Wilt u weten wat botox is? Wij bieden u een uitgebreide uitleg over botox op de botox-pagina.

Soorten fillers

NHC Clinic werkt met twee verschillende soorten fillers. Iedere soort filler heeft z’n eigen sterkte en eigenschappen om uw huid te herstellen.

Hyaluronzuren

Wij maken voor onze filler behandelingen gebruik van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een populaire filler. De huid zult minder hyaluronzuren moleculen aanmaken, naarmate wij ouder worden. Door een filler in te dienen met hyaluronzuur, wordt het tekort weer herstelt. U zult dan een frisse uitstraling en minder tot zelfs geen rimpels krijgen. Dit geeft een natuurlijk resultaat dat langer aanhoudt, doordat uw huid meer vocht zult vasthouden. Uw huid over uw hele lichaam maakt deze moleculen aan, dus de filler hoeft niet alleen op uw gezicht van toepasbaar te zijn. Overigens wordt deze filler behandeling vaak gebruikt op lippen en gezicht.

Radiesse

Een behandeling om diepere rimpels aan te pakken, is om hyaluronzuur te combineren met collageen. Collageen en elastine zorgen ervoor dat uw huid steviger en elastischer wordt. Het collageen vormt een vezelstructuur in uw huid, waardoor uw huid steviger wordt. Bij de Radiesse filler zit zowel de hyaluronzuur als de collageenstimulator erin. Daarom is dit een van de populairste fillers om in te dienen in lippen en het gezicht. Radiesse is de bekendste en veiligste filler die op de markt is. Het verschil tussen Radiesse filler en de Hyaluronzuur filler zit hem in de zichtbaarheid. De hyaluronzuur blijft 3 tot 4 maanden in uw huid, daarna zal uw eigen collageen zichtbaar worden met de Radiesse filler. Dit blijft ongeveer 12 maanden, met een vervolgbehandeling wordt het verlengd naar 18 maanden. Met alleen een Hyaluronzuur filler zal het resultaat 6 tot 12 maanden zichtbaar blijven.

Fillers

Veel mensen kiezen ervoor om huidbehandelingen uit te laten voeren in Turkije. Dit is natuurlijk niet voor niks. De kosten in Nederland kunnen al snel oplopen en waarschijnlijk worden deze kosten niet vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten voor fillers liggen in Turkije aanzienlijk lager dan in Nederland.

Fillers voor uw lippen

Iedereen weet dat uw lach het visitekaartje van uw gezicht is. Veel mensen zijn onzeker over hun lippen en daar brengen we bij NHC Clinic graag verandering in. U kunt namelijk uw lippen opvullen in onze privé-kliniek. Zo krijgt u toch een natuurlijke uitstraling in uw lippen. Vooral wanneer u ouder wordt, kunnen uw lippen minder volume hebben. We kunnen de Radiesse filler op de juiste manier aanbrengen, waardoor bijvoorbeeld scheve lippen worden gecorrigeerd. We trekken als het ware de asymmetrie in de spieren weer recht. Fillers kunnen zoals bekend voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de afhangende mondhoeken kunnen corrigeren. Voordat u een filler behandeling kunt ondergaan dient u eerst een consult in te plannen in Nederland met een van onze specialisten.

lip fillers

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

Veel mensen weten tegenwoordig wel wat botox is, maar hebben geen idee wat botox eigenlijk inhoud. Bij NHC Clinic leggen we dit graag aan u uit. Botox is eigenlijk een neurotoxisch substantie. Dit wordt ook wel in de botulinetoxine genoemd in de medische wereld. Bij cosmetische ingrepen wordt botox vaak gebruikt bij de zogenaamde botoxbehandeling.

De mesotherapie behandeling kan op twee manieren worden toegepast, namelijk voor uw haar of voor uw huid. Het versterkt de huid of haarzakjes van binnenuit. Dat wil zeggen dat uw eigen lichaam wordt gestimuleerd om uw huid en/of haar te herstellen.

PRP

Heeft u last van verdund haar en is hierdoor uw hoofdhuid sneller zichtbaar? Met onze PRP behandeling kunt u uw probleem verhelpen. Herkent u deze situatie en bent u geïnteresseerd in de behandeling? Kijk dan vooral eens op onze PRP pagina.