Cosmetische behandelingen

Wilt u een uw huid een welverdiende boost geven om er jonger en gezonder uit te zien, zonder een cosmetische ingreep? U kunt kiezen uit diverse behandelingen om uw rimpels, oneffenheden en lippen weer mooi te maken.

Huidbehandelingen

Als u op leeftijd bent of als u niet tevreden bent met uw huid, zijn er diverse mogelijkheden om uw huid weer een boost te geven. Bij NHC Clinic Benelux bent u bij het juiste adres, als u uw huid een boost wilt geven om er mooier en/of jonger uit te zien. Met onze privé-kliniek in Turkije zult uw huid weer stralen met onze professionele huid behandelingen. Met meer dan 10 jaar ervaring, zullen de behandelingen boven uw verwachtingen uitkomen. Vele celebrities kiezen er ook voor om hun huid een stimulans te geven naar hun eigen smaak. Dus waarom u ook niet? Met onze pakketten zult u een zeer voordelige reis maken naar een warm land en terugkomen met zelfvertrouwen. Ideaal toch? Kom langs voor een gratis en een vrijblijvend consult.

Welke huidbehandelingen zijn er?

Bij NHC Clinic Benelux kiezen wij er bewust om een paar huidbehandelingen uit te voeren in onze privé-klinieken. Naast dat wij fillers en botox gebruiken, is er ook een mogelijkheid om uw huid een boost te geven met natuurlijke mineralen en stoffen. Deze stoffen en mineralen bevinden ook in uw eigen lichaam, waardoor de kans zeer groot is dat uw huid de stoffen op een positieve manier opnemen. U kunt bij ons langskomen om uw rimpels te verminderen, uw lippen laten opvullen en uw huid gezonder maken. Wij leggen haarfijn uit welke huid behandelingen uitvoeren in Turkije.

Fillers

Een welbekend fenomeen dat veel wordt gebruikt door celebrities. Fillers wordt gebruikt om rimpels tijdelijk tegen te gaan en lippen op te vullen. U kunt deze fillers, ook wel injectables op een professionele manier laten uitvoeren in Turkije, in ons privé-kliniek. U kunt kiezen uit twee diverse fillers, namelijk Radiesse fillers en Hyaluronzuur fillers. Radiesse filler bevat de stoffen hyaluronzuur en collageenstimulator. Deze twee stoffen zorgen ervoor dat de filler tot wel 12 maanden zichtbaar is. In tegendeel tot de hyaluronzuur fillers, bevat deze filler alleen hyaluronzuur. De zichtbaarheid verschilt van 6 tot 12 maanden, dat afhankelijk is van het merk filler. U kunt meer lezen op onze fillers pagina. Daar zullen wij dieper op de geneesmethode gaan, onder andere welke injectables wij gebruiken in Turkije en wat een collageenstimulator is.

lip fillers

Botox

Een welbekende fout is het spuiten van botox in de lippen. De woorden botox en fillers worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn twee verschillende termen met andere doeleinden. Botox zorgt ervoor dat uw spieren worden ontspannen. Door uw spierbewegingen onder uw huid, worden er rimpels gevormd. Door deze spieren te verdoven, zullen er geen rimpels meer ontstaan. De botox heeft een werking van ongeveer 3 tot 5 maanden. Het is mogelijk om daarna nog een geneesmethode uit te voeren. Wilt u meer lezen over de botox behandeling? Dan raden wij u zeker aan om de botox pagina te bekijken.

fillers

Mesotherapie

Een ander manier om uw huid weer gezond en strak te laten maken, is om in uw huid natuurlijke mineralen en stoffen te injecteren. Mesotherapie is een vorm van injectables, die wij ook uitvoeren in Turkije. Door middel van fijne naalden, worden deze stofjes in uw huid geïnjecteerd en zullen na een bepaalde tijd pas werken. De werking van deze injectables zorgt ervoor dat uw huid meer mineralen krijgt, waardoor uw huid van binnenuit zult genezen. Deze therapie van 20 minuten zult u meerdere keren moeten herhalen voor mooie resultaten. Uw huid zal uiteindelijk weer jong en gezond uitstralen op een natuurlijke manier. De mesotherapie wordt vaak gecombineerd met haartransplantaties of gebruikt bij volwassenen boven de 45 jaar, die last hebben van haaruitval. Lees meer over onze mesotherapie pagina. U zult verbazen welke voordelen er zijn om uw huid en haar te verzorgen.

Platelet Rich Plasma (PRP)

De mesotherapie behandeling kan op twee manieren worden toegepast, namelijk voor uw haar of huid. De behandeling heeft bijna dezelfde werking als de PRP (Platelet Rich Plasma). Het versterkt de huid of haarzakjes van binnen uit. Dat wil zeggen dat uw eigen lichaam wordt gestimuleerd om uw huid en/of haar te herstellen. De mesotherapie behandelingen worden uitgevoerd in onze privé-kliniek in Istanbul, Nederland, Spanje en Italië.

prp

Andere behandelingen

Kom meer te weten over onze andere behandelingen

PRP

Heeft u last van verdund haar en is hierdoor uw hoofdhuid sneller zichtbaar? Met onze PRP behandeling kunt u uw probleem verhelpen. Herkent u deze situatie en bent u geïnteresseerd in de behandeling? Kijk dan vooral eens op onze PRP pagina.

Veel mensen weten tegenwoordig wel wat botox is, maar hebben geen idee wat botox eigenlijk inhoud. Bij NHC Clinic leggen we dit graag aan u uit. Botox is eigenlijk een neurotoxisch substantie. Dit wordt ook wel in de botulinetoxine genoemd in de medische wereld. Bij cosmetische ingrepen wordt botox vaak gebruikt bij de zogenaamde botoxbehandeling.

Wilt u een uw huid een welverdiende boost geven om er jonger en gezonder uit te zien, zonder een cosmetische ingreep? U kunt kiezen uit diverse behandelingen om uw rimpels, oneffenheden en lippen weer mooi te maken.

De mesotherapie behandeling kan op twee manieren worden toegepast, namelijk voor uw haar of voor uw huid. Het versterkt de huid of haarzakjes van binnenuit. Dat wil zeggen dat uw eigen lichaam wordt gestimuleerd om uw huid en/of haar te herstellen.