Behandelingen

Kom meer te weten over onze behandelingen

Onze diensten

Bij NHC Benelux helpen wij u graag met het verbeteren van uw uiterlijk. Onze betrouwbare privé-kliniek in Istanbul en onze professionals werken zeer nauw samen met de gezondheidsdienst in Istanbul. Wij beschikken over de ESHRS- en ISHRS-certificaten. Hiermee duiden wij aan, dat u ons kunt vertrouwen op het gebied van haartransplantaties en cosmetische tandheelkunde. Met onze behandelingen zorgen wij ervoor dat u meer zelfvertrouwen krijgt en het ook zult uitstralen! Bekijk onze behandelingen die passen bij u.

Voor & na behandelingen

Heeft u last van haarverlies, verdund haar of heeft u plekken op uw lichaam waar geen haar meer groeit? Bekijk nu onze nieuwste haartransplantatie technieken en welke haar behandeling bij van toepassing is.

Bent u op zoek naar een cosmetische ingreep waarbij u uw lichaam mooier wilt maken? Met onze plastische chirurgie is dit mogelijk. U kunt kiezen voor een implantaat of een aangeboren lichamelijke afwijking laten corrigeren.

Wilt u een uw huid een welverdiende boost geven om er jonger en gezonder uit te zien, zonder een cosmetische ingreep? U kunt kiezen uit diverse behandelingen om uw rimpels, oneffenheden en lippen weer mooi te maken.

Bent u niet tevreden met uw tanden of kiezen? U kunt bij NHC Clinic Benelux kiezen uit diverse behandelingen om uw tanden weer te laten stralen. Want een lach op de dag, is het leven een stuk mooier. Bekijk welke behandeling bij u past.